Bine ai venit ! Contul Meu sau Client nou
Inscriere Newsletter

Termeni si Conditii


 
Termeni si Conditii de utilizare si de navigare pe acest site:
 
Firma proprietara si cea care administreaza site-ul www.Articolesanitare.Ro este S.C. Dea Dia Deco S.R.L, numita in continuare Articolesanitare.Ro , cu sediul in Bucuresti, Sector 5, Str. Dumbrava Noua nr.34, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7977/2011 si avand Cod Unic de Inregistrare: RO28728986.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam citirea si acceptarea acestora. Articolesanitare.Ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai jos oricand si fara o notificare in prealabil.


1. Accesul la informatiile de pe site:
 
Articolesanitare.Ro garanteaza utilizatorului acces nelimitat, in interes personal, pe site-ul www.Articolesanitare.Ro dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrar intereselor Articolesanitare.Ro fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului www.Articolesanitare.Ro, sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Articolesanitare.Ro sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris a acordului nostru.
Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate prin intermediul formularului de comanda automatizat al site-ului, telefonic sau la adresa de mail comenzi@articolesanitare.ro
Preturile mentionate pe site pot fi modificate in orice moment fara o notificare prealabila, datorita unor factori care nu depind de Articolesanitare.Ro.Atat pretul produselor cat si stocul acestora pot fi modificate fara nicio notificare in prealabil a clientior datorita unor factori ce nu tin de Articolesanitare.Ro .


2. Comunicarea electronica

Cand vizitati site-ul www.Articolesanitare.Ro sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si Articolesanitare.Ro deasemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni si Conditii”.

3. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.articolesanitare.ro - imagini, descrieri de produse, alte texte, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Articolesanitare.Ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Articolesanitare.Ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului WWW.ARTICOLESANITARE.RO numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document.
 
4. Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor:

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.Articolesanitare.Ro pot face comentarii la adresa lui si a produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Articolesanitare.Ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Articolesanitare.Ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/ vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera Articolesanitare.Ro si afiliatilor/ asociatilor si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde in lume.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Articolesanitare.Ro nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

5. Despre produse si servicii:

Articolesanitare.Ro nu ofera nicio garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatii, imaginile produselor, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului sau a stocurilor produselor, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, dimensiuni, greutate, accesorii, aspect, etc.).

Continutul site-ului WWW.ARTICOLESANITARE.RO (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii si producatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, Articolesanitare.Ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Articolesanitare.Ro si partenerii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Articolesanitare.Ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Articolesanitare.Ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor,este valoarea sumei incasate de Articolesanitare.Ro de la clientul in cauza.
Produsele si serviciile sunt oferite "asa cum sunt" si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Articolesanitare.Ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se afla in stocul momentan propriu sau al furnizorului, sau dispare din oferta curenta a importatorului.
 

6. Despre preturi:

Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista limita de pret minima a comenzii.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari.
Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, in urmatoarele 30 de zile de la data primirii produsului.


7. Despre livrare:

Livrarea produselor se va face oriunde pe teritoriul Romaniei. Articolesanitare.Ro isi rezerva dreptul sa ceara confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
Articolesanitare.Ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nupot fi onorate din motive independente de Articolesanitare.Ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Articolesanitare.Ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.


8. Despre plata:

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans, prin O.P., card bancar sau la livrarea produselor. Articolesanitare.Ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Articolesanitare.Ro la adresa de e-mail comenzi@articolesanitare.ro
In acest caz, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Articolesanitare.Ro.
Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Articolesanitare.Ro va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

9. Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.articolesanitare.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai, service autorizat pentru produsul respectiv. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Articolesanitare.Ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.
Despre perioada de garantie este informat fiecare client la achizitionarea produselor.

10. Linkuri catre alte site-uri, server, browser:

Site-ul WWW.ARTICOLESANITARE.RO este gazduit de serverele unei terte firme. Articolesanitare.Ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Articolesanitare.Ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului WWW.ARTICOLESANITARE.RO.
Articolesanitare.Ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul WWW.ARTICOLESANITARE.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

11. Termenii de utilizare a newsletter-ului:

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul WWW.ARTICOLESANITARE.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document (vezi articolele 4 - 10), iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea corespunzatoare pe site denumita „Confidentialitate”. WWW.ARTICOLESANITARE.RO detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului ARTICOLESANITARE.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ARTICOLESANITARE.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Articolesanitare.Ro nu poate fi facuta raspunzatoare sub nicio forma de actiunile abonatilor sai.
Articolesanitare.Ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil - sau - fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Dreptul de returnare a produselor:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare.

Returnarea produselor se supune acestei legi in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Articolesanitare.Ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, produse care nu se mai pot vinde, etc.

13. Alte clauze:

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ARTICOLESANITARE.RO, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ARTICOLESANITARE.RO, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
 
14. Politica de confidentialitate:
 
Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia.  Articolesanitare.Ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

i. Informatii personale  
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor prezentate pe site-ul WWW.ARTICOLESANITARE.RO va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii solicitate. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Modificare Cont".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Articolesanitare.Ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

ii. Securitatea datelor personale  
Accesarea WWW.ARTICOLESANITARE.RO implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Articolesanitare.Ro . Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile Articolesanitare.Ro sau despre orice alte promotii, ca si informarea despre activitatile desfasurate de Articolesanitare.Ro in legatura cu procesul de vanzare-cumpare, prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Articolesanitare.Ro se obliga ca datele personale sa nu fie dezvaluite catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Articolesanitare.Ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Astfel utilizatorii site-ului www.articolesanitare.ro au dreptul de a cere sa confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit, sau de a cere Articolesanitare.Ro  sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001

Tot conform legislatiei romane in vigoare utilizatorii acestui site au dreptul de a cere Articolesanitare.Ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale, si acela de a cere ca www.articolesanitare.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@articolesanitare.ro

iii. Pierderea sau alterarea datelor personale stocate  
Site-ul WWW.ARTICOLESANITARE.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul sau. Orice incercare de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul WWW.ARTICOLESANITARE.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului WWW.ARTICOLESANITARE.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
Articolesanitare.Ro nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de WWW.ARTICOLESANITARE.RO in scopul precizat in articolul 1 si 2 din prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor site-ului, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Articolesanitare.Ro a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.

Datorita modului intrinsec prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul informatic sunt transmise pe cale electronica, Articolesanitare.Ro nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Articolesanitare.Ro va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.