Bine ai venit ! Contul Meu sau Client nou
Inscriere Newsletter

Despre Noi


   
 
   Fie că sunteți la cumpărături pentru o noua baie, sau doar pentru modificarea aspectului actual, ori în căutarea de idei noi pentru a imbunătăţi calitatea timpului petrecut in baia dumneavoastră, veți găsi tot ce aveti nevoie chiar aici .
 
  În afară de a fi una dintre cele mai importante camere pentru nevoile dvs. interne, baia este, de asemenea, una dintre camerele principale, după bucătărie, care ajută cu adevărat la întregirea aspectului întregii case. Astfel încât fiecare detaliu din baie trebuie să fie bine luat în considerare, de la obiecte sanitare și corpuri de mobilier până la podele și finisajele pereţilor. Prin stabilirea bugetului și înarmarea cu informații de specialitate, puteți obține echilibrul perfect. Nu este doar o chestiune de a te intreba ce vrei să ai in baie, este mai mult despre obţinerea de flexibilitate în această cameră pentru a face ca totul să funcționeze perfect pentru tine acum și in anii care vor veni. Nu ar trebui să optezi pentru o cameră umedă sau doar un duș în loc de o cadă relaxantă, de exemplu, pentru că atunci cand vei dori sa te muţi, viitorii cumpărători vor fi întotdeauna încântaţi de o baie bine utilată.
 
  Un lucru este de reținut despre reamenajarea sau contrucţia de la zero a unei băi, nu le puteţi face pe toate singuri. Instalațiile sanitare si cele electrice, dar si montajul plăcilor ceramice si al obiectelor sanitare, necesită experienţă profesională.
 
  Însă, alegerea mobilierului, a obiectelor sanitare, gresiei, faianţei, si a tuturor materialelor necesare pentru confortul si relaxarea dumneavoastră, cu siguranţa o puteţi face, dupa pofta inimii!